De voordelen van thermische isolatie

De producten die wij gebruiken of fabriceren hebben uitstekende thermische eigenschappen. Dit wil zeggen dat de producten erg goed helpen om warmte vast te houden en om kou buiten te houden. Voor u betekent dit lagere kosten en een verhoogd woon- of werkcomfort.

Een lagere energienota
Door het isoleren van een woning komt koude lucht de woning niet in en warme lucht wordt beter in de woning vastgehouden. Het effect van een thermoskan dus. Dit resulteert direct in een besparing op de energienota. In een rijtjeshuis bespaart u circa 10-15% op uw energieverbruik, terwijl dit bij een vrijstaande woning zelf oploopt tot circa 25%. Tel uit uw winst!

Erg rendabele investering
De kosten die u kwijt bent voor het isoleren verdient u gemiddeld in vijf tot acht jaar terug. Als de energieprijzen stijgen dan betekent dit dat u nog sneller bespaart dan deze opgave. En als u in aanmerking komt voor een subsidieregeling dan verkort u deze periode nog eens. U kunt hier meer lezen over de subsidieregelingen.

Een verhoogd wooncomfort
Door de isolatiewerkzaamheden blijft de warmte beter hangen in de woning. Dus naast een lagere energienota heeft u ook nooit meer koude voeten. Bovendien voelen de muren, wanden en overige contactvlakken minder koud aan. Kortom: het binnenklimaat wordt aantrekkelijker voor de huiseigenaar, terwijl het energieverbruik daalt.

De woningprijs neemt toe
Het isoleren van een woning betekent een woningverbetering, waardoor de waarde van de woning toeneemt. Bovendien is de energienota beter onder controle te houden, waardoor u ook tot het moment van de verkoop profiteert van de energiebesparende isolatiewerkzaamheden.

Milieuvriendelijk
Een woning die spaarzamer omgaat met energie draagt bij aan het verlagen van de CO2-uitstoot. Zo levert u direct een bijdrage aan het verlagen van de schadelijke stoffen. Een beter milieu begint bij uzelf zeggen we dan.

De voordelen van Thermische Isolatie