Over ons

Isolatie Groep Nederland is een zelfstandig opererend bedrijf. Consumenten of zakelijke opdrachtgevers worden met kennis op alle disciplines van isolatiewerkzaamheden bijgestaan en geadviseerd. Daarbij worden er ook isolatieoplossingen in eigen huis ontwikkeld en gefabriceerd.
Het uitgangspunt van isolatieprojecten is om deze zoveel waar mogelijk met, hoogwaardige, natuurlijke en duurzame isolatiematerialen te werken.
Waarvan de prestaties gemeten en bewezen zijn.

Isolatie Groep Nederland is gespecialiseerd in de volgende disciplines:
• Inblazen van thermische en geluidsisolerende spouw- en/of tussenvloervulling
• Fabricage en installatie van geluidscabines
• Installeren van oplossingen voor vloer-, wand of plafondisolatie
• Geluidsisolerende omkasting voor industriële opdrachtgevers
• Isolatieschil en maatwerk oplossingen voor horeca panden.

Tevens biedt Isolatie Groep Nederland de mogelijkheid om de montagewerkzaamheden te begeleiden. Met circa 35 jaar ervaring zorgen wij ervoor dat uw isolatieproject succesvol wordt aangepakt. Op basis van een jarenlange praktijkervaring, zowel voor thermische isolatie als voor geluidsisolatie, biedt Isolatie Groep Nederland haar klanten gegarandeerd een oplossing op maat voor het isolatieprobleem.

Uw project wordt uitsluitend door gekwalificeerd personeel uitgevoerd zodat u kunt vertrouwen op specifieke kennis op het gebied van het aanbrengen van thermische isolatie en geluidsisolatie.

Over Isolatie Groep Nederland