Garantie

Vanzelfsprekend staat Isolatie Groep Nederland achter haar eigen dienst. Wij zijn er zelfs zo zeker van dat de geluidsisolatie- of thermische isolatiewerkzaamheden met dusdanig veel ervaring en kunde uitgevoerd zijn, dat u hier zelfs een officieel garantiecertificaat voor ontvangt.

U ontvangt van ons een certificaat waarop vermeld staat wat er verzorgd is aan isolatiewerkzaamheden, wat de geluidsreductie is of wat de thermische optimalisatie betreft. Mocht er in de garantieperiode dus een aanmerking zijn op de uitgevoerde werkzaamheden dan gaan wij graag met u in gesprek en bekijken wat wij voor u kunnen betekenen om uw woongenot te verbeteren.

10 jaar garantie
U krijgt bij ons 10 jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden. Dat geeft u de zekerheid dat wij de werkzaamheden met de hoogst mogelijke zorgvuldigheid uitvoeren. U huis blijft immers vaak uw meest kostbare investering.

Garantie tevreden

Isolatie Groep Nederland als intermediair
Stel u kent een techneut of u heeft goede banden met een bedrijf dat in eerste instantie niet gespecialiseerd is in geluidsisolatie of het verzorgen van thermische isolatie. In dit geval denken wij graag met u mee en nemen het technische aspect van de verbouwing graag van u over. Dankzij onze kennis en ervaring kunnen wij een derde partij wijzen op valkuilen en adviseren bij vraagstukken. En… als de werkzaamheden volgens onze richtlijnen en met de in het adviesrapport opgenomen materialen uitgevoerd worden, dan leggen wij deze werkzaamheden voor u vast in een garantiecertificaat. Kortom: wel uw vertrouwde contacten die de klus klaren en Isolatie Groep Nederland die de werkzaamheden coördineren.